SOLEN
November 26, 2022

SOLEN

Solen utökar höstens succéturné med tre datum i början av 2022.

När det äntligen var dags för den första festivalen sedan pandemisuccén stod Solen på scenen och såg till att livemusiken fick det välkomnande den förtjänar. De har snart avslutat en nästan slutsåld höstturné och de är inte klara än. I februari blir det ytterligare tre konserter när Solen kommer till Lund, Göteborg och Berns i Stockholm.

I år har Solen släppt album, spelat på många scener på bortaplan men även besökt hemmaplan och Gasklockorna i Gävle. De har fått publiken att svettas och sjunga med i gamla och nya låtar och deras konserter har fått högsta betyg. Solen är äntligen tillbaka!

Efter debuten 2012 har Solen höjt sig högt på den svenska indiehimlen. Debutalbumet hyllades och uppföljaren nominerad till Grammis, P3 Guld och Manifestgalan. Deras tredje album fick också en Grammy-nominering. Efter det var det tyst från Solen och sedan 2017 har fansen väntat på en återkomst. När nya albumet ”Totalmusik” släpptes i höstas var det en efterlängtad och hyllad comeback.

Innan Solen hunnit avsluta sin pågående och nästan helt utsålda höstturné har ytterligare tre datum släppts i Lund, Göteborg och Stockholm.

På grund av den rådande situationen kommer konserten med Solen den 12 mars 2022 att flyttas till den 26 november 2022. Håll i din biljett – den är fortfarande giltig på det nya datumet. Om du har några frågor, kontakta Ticketmaster.

Den 26 november 2022 kommer Solen till Berns i Stockholm, biljetter ute nu!

Anmäl dig till vårat Nyhetsbrev för att få veta senaste nytt inom Stureplansgruppen.

* indicates required


X