THE SCRIPT
November 2, 2022

THE SCRIPT

The Scripts fenomenala resa inkluderar fem album i Storbritannien, sex miljarder (!) Streams och över två miljoner sålda konsertbiljetter över hela världen.

Nu har bandet summerat sin karriär med största hitalbumet ”Tales From The Script” som släpptes den 1 oktober 2021. Den 2 november kommer The Script till Berns! ”Tales From The Script” sammanställer alla de största hitsen och fansens favoriter från bandets sex tidigare album. Albumet innehåller såklart låtar som ”Hall of Fame” (med will.i.am), ”The Man Who Can’t Be Moved”, ”For the First Time”, ”Superheroes”, ”Breakeven”, debutsingeln ”We Cry” och ”Rain”. Samlingen hyllar allt trion – Danny O’Donoghue, Glen Power och Mark Sheehan – har åstadkommit under sina 14 år tillsammans som The Script. Förutom alla klassiker innehåller albumet den helt nya låten ”I Want It All” som Sheehan försäkrar: ”levererar alla ingredienser som alla känner och älskar”. Albumet innehåller också den omåttligt populära akustiska versionen av ”Never Seen Anything Quite Like You”. O’Donoghue intygar att de efterföljande konserterna kommer att bli minnesvärda: ”Tales From The Script-albumet är en språngbräda till vårt nästa kapitel, men det är också vår historia hittills. Vi är så exalterade över att ta det på vägen. Jag vet att jag kommer att tappa den på scenen, kväll efter kväll.”

Power tillägger: ”Vi tar alla de bästa låtarna och spelar dem alla tillsammans på ett ställe. Det kommer att förvandla det till ett firande som vi har överlevt och vi har alla tagit oss igenom till detta ögonblick tillsammans.”

Svenska favoriterna The Script som gör en intimkonsert på Berns i Stockholm den 2 november – det blir något alldeles extra!

Anmäl dig till vårat Nyhetsbrev för att få veta senaste nytt inom Stureplansgruppen.

* indicates required


X