V/ WALL: Välkommen tillbaka Fredrik Strebel
10 mars News

V/ WALL: Välkommen tillbaka Fredrik Strebel

Vi välkomnar tillbaka Fredrik Strebel till Stureplansgruppen och sätter oss ner för ett Small Talk, där vi får veta lite mer om vad Fredriks nya roll innebär och får lite tips inför helgen.

Välkommen tillbaka till nattlivet, berätta lite om din nya spännande roll.
Tack så mycket! Jag kommer jobba lite som spindeln i nätet mellan gäster och alla våra enheter. Vi har många gäster som vill till våra ställen men som inte alltid vet vem man ska kontakta.

Vad ser du mest fram emot med din nya roll?
Det har hänt grymt mycket under dom 5 år jag va borta. Jag ser fram emot att få jobba med en bred portfölj av bra ställen. Sen självklart många stökiga kvällar på nattklubbarna när vi nu öppnat upp igen.

Vad har du gjort fram till nu?
Jag har jobbat som nattklubbschef på Bergmans i 5 år samt jobbat vidare med Pepes Bodega i Båstad där jag är delägare och hänger på sommaren. Jag har även hunnit starta en festival som heter Summer On Festival nere i Båstad och därmed skaffat mig god kunskap om den branschen vilket jag på sikt hoppas ska kunna ge lite roliga event till verksamheten!

Under dina år i klubbsvängen, vilken är din bästa serviceupplevelse?
Enkelt, när jag och Oscar Durling öppnade Suite på Sturecompagniet och Avicii spelade på premiären.

Det går ett rykte om att du är ett riktigt paddelproffs?
Haha, jadu.. Vet inte vem som påstått de. Men jag kommer trots allt från Båstad och har 2-2 i matcher mot Sveriges bäst rankade padelspelare Simon Vasquez. Jag tycker vi lämnar det där..

Slutligen, kan du inte ge oss ett tips inför helgen. Hur ser din perfekta fredag ut?
Ingen fredag är väl egentligen helt perfekt nu under pandemin kan jag tycka så jag tar en fredag i framtiden istället.     Då skulle jag börja med en afterwork uppe på Tetto, Spessos nya granne som vid det laget är stans bästa. När solen börjar gå ner blir de en kort promenad till Le Hibou på Bank Hotel för en fördrink innan middagen på Berns (Älskar asiatiskt!) Efter det blir de V/Wall för att sedan avsluta hos Joel Ighe på Spy bar. Det låter som en helt perfekt fredag i min värld!

Anmäl dig till vårat Nyhetsbrev för att få veta senaste nytt inom Stureplansgruppen.

* indicates required


X