PUSH DAY PARTY PUSH DAY PARTY
Juni 29, 2024

PUSH DAY PARTY

X PUSH

GÄSTLISTA

Göteborgs sommarscen blir ännu hetare när PUSH tar plats som den ultimata destinationen för oförglömliga dagsfester. PUSH, som är känt för sin livliga atmosfär och spännande fester, garanterar en sommar full av dans, musik och oöverträffade vibbar.

Förbered dig för dagsfesten den 29 juni

Mark den 29 juni i din kalender, då PUSH håller en dagsfest som startar klockan 14:00. Föreställ dig själv dansa under det öppna taket, njut av solskenet och känn energin från folkmassan medan DJ:n spelar de bästa låtarna. Förvänta dig en lokal som glittrar med dekorationer och dansuppträdanden.

PUSH har varje år byggt upp ett fantastiskt rykte genom att arrangera de mest fantastiska sommardagarna. Det är en magnet för alla som vill dansa till välkända DJ:s medan de njuter av dagen. PUSH är en hörnsten i Göteborgs dag- och nattliv tack vare sitt engagemang för att erbjuda en oöverträffad fiskeupplevelse.

Way Out West Festivalhelg på PUSH

Varje augusti tar PUSH Way Out West Festival till en ny nivå med sina berömda dags- och nattfester. Starta din för festivaldag med en dagsfest under det öppna taket där DJ:s sätter den perfekta stämningen. När natten faller, förbered dig på händelserika kvällar fyllda med fantastiska ljusshower och oavbrutna vibbar efter festivalen.

Om du ska till Way Out West, se till att svänga förbi PUSH för dessa oförglömliga evenemang. Håll utkik efter mer information!

HÅLL DIG UPPDATERAD

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för
att få veta senaste nytt inom
Stureplansgruppen.


LADDA NER ENTR GROUP APPEN

Ladda ner appen för gäst lista och andra erbjudanden

app store google play