About About

WE ARE ENTR GROUP

OM OSS

VI ÄR ENTR GROUP

ENTR Group ett ledande namn inom nöjesbranchen, grundades i det ikoniska området Stureplan i Östermalm, Stockholm. ENTR Group har vuxit fram som en central kraft i formandet av Stockholms exklusiva nattliv som förvaltar en framstående samling av etablissemang som inkluderar Spybar, Sturecompagniet, Berns och Hell’s Kitchen. Dessa platser är kända för sin exklusiva atmosfär och lockar en sofistikerad klientel.

I strävan att utvidga verksamheten bortom nattklubbsförvaltning har ENTR Group strategiskt partnerskap med framstående evenemang och festivaler. Detta inkluderar samarbeten med NUET, en festival som firar modern nordisk kultur; Kind People Music, som lyfter fram framväxande musiktalanger; och What A View, ett evenemang känt för sina andlöst vackra platser och enastående upplevelser. Som en dominerande aktör inom Sveriges nattliv, evenemang och musiksektorer har ENTR Group en betydande närvaro i stora svenska städer från Stockholm till Göteborg.

ENTR Group är engagerad i att erbjuda oöverträffad service och minnesvärda upplevelser, och fortsätter ständigt att tänja på gränserna för nöjesbranchen och underhållning. Genom dessa ansträngningar leder ENTR Group inte bara utan innoverar även inom industrin, vilket ger ett bestående avtryck på den svenska nattlivskulturen.

BESÖKSADRESS
Stureplan 6
114 35 Stockholm
Sverige

MAIL
info@entrgroup.se

LOST & FOUND
Läs mer

POLICY
Läs mer

GÄSTLISTA
Läs mer

HÅLL DIG UPPDATERAD

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för
att få veta senaste nytt inom
Stureplansgruppen.


LADDA NER ENTR GROUP APPEN

Ladda ner appen för gäst lista och andra erbjudanden

app store google play