ENTR THE NEW YEAR

Snart lämnar vi 2023 bakom oss och blickar framåt mot 2024. Oavsett om du befinner dig i Stockholm eller Göteborg kan vi lova er en fantastisk och festlig början på det nya året. Nedan finner du en rad olika locations som kan passa just dig och ditt sällskap. Låt oss stå för ENTRtainment och tillsammans skapar vi en fest du sent kommer glömma. Säkra era biljetter nu.

TICKETS OUT NOW!

ATRIUM: At Sturecompagniet

Välkommen till en spektakulär nyårsfest på Atrium at Sturecompagniet, en av Sveriges mest fabulösa klubbar! Här har landet festelit samlats i mer än 20 år för att festa och ha kul. Året kommer garanterat att avslutas i ett gnistrande party som fortsätter långt in på natten.

Fira nyårsafton på Atrium!

Ålder: 21 år
Klädkod: Formell klädsel
Öppetider: 22-03
Bords reservationer: table@sturecompagniet.se

Tickets
TICKETS OUT NOW!

HELL'S KITCHEN: All night New Year

Välkommen att fira årets sista utgång i Sturecompagniets tidigare kökslokaler. Hell’s Kitchen är den ultimata tillflyktsorten för en färgstark blandning besökare där inget lämnas åt slumpen. Detta syndiga och lekfulla näste kommer garanterat göra din nyårsnatt till ett oförglömligt äventyr.

Skåla in det nya året på Hell’s Kitchen!

Ålder: 21 år
Klädkod: Formell klädsel
Öppetider: 23-05
Bords reservationer: table@sturecompagniet.se

Tickets
TICKETS OUT NOW!

NEW YEARS’ EVE AT BERNS 2023: Kaliffa at The Ballroom

Välkommen att fira in det nya året med oss på Berns, tillsammans med Kaliffa i The Ballroom. Välkända för låtarna ”Helt seriös”, ”Tippa på tå” och ”Spontanitet”, har artisten skakat den svenska hiphop och raggaescenen sedan 2014. Utöver The Ballroom håller alla våra nattklubbar på Berns öppet under nyårsafton. Ni kan förvänta er en storslagen fest och avslut på 2023 på alla våra dansgolv.

Ålder: 21 år
Klädkod: Formell klädsel
Öppetider: 22-04
Bords reservationer: table@berns.se

Tickets
TICKETS OUT NOW!

SPY BAR: The center of Stureplan

Välkommen att fira nyår på Stockholms mest legendariska nattklubb The Spy Bar. Förstahandsvalet för det alternativa folkets kärna kring Stureplan. Här är stämningen konstant på topp och musiken stängs inte av förens klockan fem på morgonen. I år blir det ett spektakulärt nyårsfirande som fortsätter hela natten lång.

Varmt välkommen till årets utgång på Spy Bar!

Ålder: 25 år
Klädkod: Formell klädsel
Öppetider: 22-05
Bords reservationer: table@spybar.se

Tickets
TICKETS OUT NOW!

PUSH: Celebrate in the heart of Gothenburg

Samla dina vänner och fira nyårsafton på Göteborgs bästa nattklubb. Med en makalös inredning och dekadent atmosfär bjuder PUSH in dig till en oförglömlig upplevelse. Årets sista fest på PUSH kommer garanterat bli en spektakulär natt som kommer gå till historien.

Välkommen till årets sista fest på PUSH!

Ålder: 21 år
Klädkod: Formell klädsel
Öppetider: 22-04
Bords reservationer: tables@push.se

Tickets

Observera att nykterhet, klädkod samt ålder måste uppfyllas även om du köpt biljett.

Köpta biljetter återlöses ej.

Anmäl dig till vårat Nyhetsbrev för att få veta senaste nytt inom Stureplansgruppen.

* indicates required


X