HOMECOMING WEEKEND HOMECOMING WEEKEND

HOMECOMING WEEKEND

X ENTR GROUP

När sommaren går mot sitt slut och semestrarna närmar sig sitt slut, är vi glada att bjuda in dig till en oförglömlig helgfirande på våra ikoniska platser runt Stureplan. Vi har sammanställt den perfekta resplanen för att visa upp det allra bästa av Stockholms nattliv, och se till att du får uppleva allt – oavsett om du är sugen på en avslappnad afterwork-drink eller en natt med oavbruten dans.

Starta Kvällen

Börja din kväll med att njuta av de sista solstrålarna på Stureplan1. Beläget mitt i Stureplan, precis framför Sturegallerian, erbjuder denna plats den perfekta utomhusmiljön för afterwork eller för att träffa vänner vilken dag som helst i veckan. Omgiven av det pulserande stadslivet är Stureplan1 ditt självklara val för att njuta av den svenska sommaren på bästa sätt.

Öppettider
Mån-Tors: 11:00 – 01:00
Fre: 11:00 – 03:00
Lör: 12:00 – 03:00
Sön: 12:00 – 01:00

Besök Stureplan 1

Barhopping

Vad är det bästa sättet att njuta av din kväll? En bartur, förstås! Börja din kväll på Nosh and Chow Courtyard. Göm dig i ett avskilt utomhusområde som kombinerar en avslappnad takterrassvibe med en perfekt atmosfär för dem som vill varva ner eller höja tempot med stil.

När solen går ner, ta dig till Arnoldshuset, där tre våningar med barer väntar. Här kan du mingla, dansa, njuta av atmosfären och dricka natten lång. Börja din resa på Laroy, där DJs spelar de bästa låtarna. Laroy erbjuder både utomhusservering och ett inomhusdansgolv, med cocktails i centrum av varje samtal. Vill du lägga till lite kul till kvällen? Gå ner till Svarta Hästen, där du kan utmana dina vänner i en schackturnering medan du njuter av förstklassiga vinval – garanterat att förhöja din kväll.

Nosh and Chow öppettider
Ons – Fre 17 – 02
Lör 20 – 02

Besök Nosh and Chow

Laroy öppettider
Tor – Lör 20 – 02

Besök Laroy

Nattklubbsäventyr

Efter barhoppandet, bege dig till Sturecompagniet, där det verkliga nöjet börjar. På höger sida hittar du Hell’s Kitchen, en ikonisk nattklubb som är populär bland den yngre publiken. Dansa till nostalgiska låtar mixade med moderna hits – det är som en après-ski fest under sommarhimlen.

Inne på Sturecompagniet hittar du Atrium, en plats som känns som att kliva in i ett museum med sina skyhöga tak och fascinerande ljusshower, allt synkroniserat till de bästa elektroniska beatsen. Det finns gott om utrymme för dans och mingel på Magnumbaren.

För en prestigefylld takupplevelse, gå upp till WALL, en exklusiv sommarklubb mitt i hjärtat av Stureplan.

Under denna Homecoming Weekend bjuder Hell’s Kitchen och Atrium in dig att vara med på gästlistan för fredag den 16
och lördag den 17,  med gratis inträde fram till midnatt. Listan ger dig tillgång båda kvällarna, så anmäl dig nu – platserna är begränsade!

Öppettider
Atrium: Tor – Lör 22-03
Hell’s Kitchen: Ons, Fre, Lör 23-05
WALL: Ons – Lör 23-03

Välkommen till Homecoming Weekend, där du kan förvänta dig all den spänning som Stockholms nattliv har att erbjuda. Vi ser fram emot att se dig där!

HÅLL DIG UPPDATERAD

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för
att få veta senaste nytt inom
Stureplansgruppen.


LADDA NER ENTR GROUP APPEN

Ladda ner appen för gäst lista och andra erbjudanden

app store google play