FRANCIS MERCIER X NITEFREAK
May 27, 2023

FRANCIS MERCIER X NITEFREAK

FRANCIS MERCIER: Nitefreak

SOUNDS presenterar stolt Francis Mercier, Nitefreak, Thyra Axenström och Ario Molapour för en oförglömlig natt på Berns Ballroom.

Francis Mercier är DJ, producent och grundare av skivbolaget Deep Root Records. Med över 15 miljoner streams har Francis utvecklat sin egen stil genom att kombinera house med världsliga och melodiska element. Francis slog igenom globalt med remixen ”Premier Gaou” och har även varit #2 på Beatports topp 100 lista. Francis har uppträtt på scener som EDC Las Vegas, Pascha Ibiza och Coachella och delar regelbundet scen med världskända internationella DJs som Black Coffee, Themba, Diplo och Adam Port.

Nitefreak är en självlärd DJ och producent som hyllats av globala giganter som Diplo och Black Coffee. Nitefreak har släppt sounds med bland annat Francis Mercier, Blond:ish samt grammisnominerade duon Amadou & Mariam. Med en unik inställning till Afro-House och miljontals streams är hans framträdande något du inte vill missa.

Thyra Axenström har under det senaste årtiondet försett Stockholms och Åres nattliv med organisk house med inslag av melodisk och disco-house. En sak du kommer att märka när Thyra spelar är kopplingen och känslan hon delar med publiken.

Ario Molapour har varit en av Sveriges mest karakteristiska DJ:ar sedan 2015. Från att ha börjat med afro-beats har han utvecklats till afro-house med rötterna fortfarande närvarande. Ario har delat scenen med artister som Rampa/Keinemusic.

Framträdanden av Thyra AxenströmArio MolapourFrancis MercierNitefreak

Tickets are now available, make sure to buy your ticket early.
Changes may occur

Anmäl dig till vårat Nyhetsbrev för att få veta senaste nytt inom Stureplansgruppen.

* indicates required


X