WHAT A VIEW 2024
WHAT A VIEW 2024 WHAT A VIEW 2024

WHAT A VIEW

Münchenbryggeriet

Förbered dig på att bli överraskad av en enastående lineup med Folamour (FR), Argy (GR), DJ Koze (DE), Jeremy Olander, Studio Barnhus All-Stars, Julia Sandström och Nassim Mehran på What A View den 14-15 juni på Münchenbryggeriet.

EN IKONISK PLATS

Med den fantastiska bakgrunden av Stockholms skyline med utsikt över Stadshuset kommer festivalen What A View att äga rum på den ikoniska Münchenbryggeriet. Studio Sven bjuder in till ett tvådagars musikfirande som visar det allra bästa inom house och techno.

LINEUP 14 JUNI

ARGY

Fredagen den 14 juni kommer Argy att vara huvudakt på What A View. Hans resa började med släppet av ”Ketuvim” och hans karriär tog fart med hits som ”Tataki,” ”Pantheon,” och ”Higher Po” med Anyma på Afterlife-etiketten. Med miljontals streams dominerar han nu världens största festivaler och klubbar med sin magnetiska närvaro.

Argy återvänder till Stockholm med sitt debutalbum ”New World” på sin världsturné och kommer att leverera en oförglömlig föreställning på What A View den 14 juni. Detta är en show du absolut inte vill missa.

JEREMY OLANDER

Jeremy Olander, en av Sveriges främsta elektroniska dansmusikartister, kommer också att uppträda med ett exklusivt 3-timmarset den 14 juni. Som den första artisten att skriva på ett flerutgåveavtal med Eric Prydz’s Pryda Friends, har Jeremy blivit en ledande figur inom house och techno. Under sin tioåriga karriär har han uppträtt på stora festivaler och klubbar världen över, inklusive Fabric i London, Space i Miami, Savaya i Bali, Watergate i Berlin och Amnesia i Ibiza. I Sverige har han och hans Vivrant Label varit värdar för några av de mest minnesvärda festerna de senaste åren.

LINEUP 15 JUNI

På lördagen den 15 juni kan du se fram emot en otrolig lineup med Folamour (FR), DJ Koze (DE), Studio Barnhus All-Stars, Julia Sandström och Nassim Mehran. Dessa artister kommer att skapa en ikonisk atmosfär med det bästa inom house och techno.

FOLAMOUR

Folamour återvänder till Stockholm för en exklusiv sommarspelning. Hans senaste framträdande på ett utsålt Berns var oförglömligt och vi har ivrigt arbetat för att få honom tillbaka. Nu återvänder Frankrikes funkigaste DJ för att uppträda under bar himmel med Stockholms bästa utsikt. Folamours karriär tog fart efter hans Boiler Room-set 2019, som fick över 6 miljoner streams. Han spelar nu på världens största klubbar och festivaler, inklusive Sonàr, Tomorrowland, Glastonbury och Parklife. Känd för sin förmåga att skapa en unik atmosfär, är Folamour en mångsidig artist som aldrig misslyckas med att imponera.

DJ KOZE

DJ Koze kommer att inta scenen med sina genrebrytande, gränsöverskridande set. Känd för sina innovativa och oförglömliga framträdanden har DJ Koze blivit en framstående figur inom den elektroniska musikscenen.

STUDIO BARNHUS ALL-STARS

Studio Barnhus All-Stars representerar den livfulla svenska elektroniska scenen. Med en passion för studsiga beats, minimal och deep house levererar de dynamiska set som fängslar publiken. Deras entusiasm för musik och framträdande lyser igenom i varje liveuppträdande.

JULIA SANDSTRÖM

Julia Sandström, en Stockholmsbo som nu är baserad i LA, är en DJ och producent känd för sitt mångfacetterade ljud. Inspirerad av sina globala erfarenheter blandar Julias musik tribal, latin och melodisk house med blues beats, soulful vocals, tung percussion, rock n roll och old-school R&B. Hennes energiska och souliga set skapar en euforisk atmosfär som resonerar på dansgolvet. Hon har spelat på stora arenor och festivaler världen över och delat scen med artister som Diplo, Swedish House Mafia och Rufus Du Sol. Julia gör sin premiär på What A View, lovande en magisk föreställning.

NASSIM MEHRAN

Nassim Mehran har varit en livfull del av Stockholms elektroniska scen i 15 år. Känd för sina energiska och groovy house-set har hon nyligen arrangerat evenemang med artister som Archie Hamilton, Nic Curly och Zoo Brazil och medskapade den populära takklubben Projekt Panorama. Hon har stöttat akter som Sébastien Legér, Ellen Allien, Guy Gerber, Adriatique, Tama Sumo, Patrice Baumel, DJ Seinfeld och många fler. Nassims senaste singel ’Rewa’ på Hypnotic Rhythm visar hennes fortsatta innovation inom scenen.

Missa inte denna extraordinära upplevelse. Säkra dina biljetter nu. What A View 2024 är sommarfestivalen du inte vill missa!

WHAT A VIEW
JUNE 14
- ARGY
- JEREMY OLANDER
- TBA
JUNE 15
- FOLAMOUR
- DJ KOZE
- STUDIO BARNHUS ALL-STARS
- JULIA SANDSTORM
- NASSIM MEHRAN

HÅLL DIG UPPDATERAD

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för
att få veta senaste nytt inom
Stureplansgruppen.


LADDA NER ENTR GROUP APPEN

Ladda ner appen för gäst lista och andra erbjudanden

app store google play