CHRISTMAS DAY AT BERNS: SEBJAK CHRISTMAS DAY AT BERNS: SEBJAK

SEBJAK

25 DECEMBER

BILJETTER

Kom och var med på en minnesvärd musikupplevelse på Berns.

The Ballroom, denna juldag med Sebjak. Presenteras av Bibliothèque Records, intar scenen med en otrolig line-up inklusive DJ:s som Eran Hersh, Ramyen, Hedda Stenberg och det dynamiska duot This Is Sally vs. Viktor Not Victor.

Sebjaks återkomst till Berns lovar en kväll fylld med medryckande beats och själfulla melodier. Hans resa som artist – från hans tidiga banbrytande låtar till dagens känsloladdade houseljud – skapar musik som går bortom dansgolvet och berör både hjärtan och sinnen.

 

Sebjak är inte bara en artist, utan en drivande kraft inom elektronisk musik. Med kommande släpp på Armada och som den kreativa hjärnan bakom Bibliothèque Records utmanar han ständigt gränserna och stöttar nya talanger, vilket formar framtidens musik med sin enorma kreativitet.

 

Denna jul kan du förvänta dig en upplevelse som kommer att sitta kvar långt efter att musiken har tystnat. Berns, The Ballroom, kommer att vibrera av förväntan och kreativitet, vilket skapar en atmosfär där innovation och glädje förenas.

 

När Sebjak kliver på scenen förvandlas Berns till en magisk plats. Det är en kväll där musiken blir ett gemensamt språk och skapar minnen för alla som har turen att vara där.

 

Missa inte Sebjaks musikupplevelse på Berns denna jul. Säkra dina biljetter nu för denna oförglömliga festlighet.

HÅLL DIG UPPDATERAD

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för
att få veta senaste nytt inom
Stureplansgruppen.


LADDA NER ENTR GROUP APPEN

Ladda ner appen för gäst lista och andra erbjudanden

app store google play