MEET MELKER & ANGELO AT BERNS NIGHTLIFE MEET MELKER & ANGELO AT BERNS NIGHTLIFE

MEET MELKER & ANGELO AT BERNS NIGHTLIFE

X BERNS TERRASSEN

Sommarsäsongen är här och vi hade nöjet att träffa nattklubbscheferna Melker Wernberg och Angelo Rojas från Berns Nightclubs denna vecka. Lär känna dem och upptäck vad som är nytt på Berns Terrassen denna säsong.

Melker Wernberg
Gör dig redo för en oslagbar stämning på Berns Nightlife, för Melker, tidigare nattklubbschef på Södra Teatern, är redo att höja ribban! Från och med denna sommar på Berns Terrassen är han oerhört exalterad över att skapa de mest episka festerna Stockholm någonsin har sett.

Melker, som ursprungligen kommer från Göteborg, ansluter sig officiellt till Berns Nightlife-teamet den 30 maj. Han har bott i Stockholm i fem år nu och har en imponerande meritlista inom underhållning, film, mode och nattklubbsvärlden. Han har gjort allt – från att samproducera ELLE Galans modevisningar till att arbeta som frilansfotograf. Denna man är en multi-kreativ kraft som tillför en unik touch till allt han rör vid.

Melkers dagliga rutin är allt annat än tråkig. Han börjar dagen med ett träningspass för att komma i rätt sinnesstämning och säkerställa att han alltid är redo att tackla dagens utmaningar. Och här är en kul fakta som du förmodligen inte visste: Melker älskar att laga mat, han står gärna i köket och sjunger med Frank Sinatra-låtar medan han lagar en fantastisk pastarätt. Hans passion för mat och musik ger en härlig twist till hans dynamiska personlighet.

Melkers resa från Göteborg till Stockholm har drivits av hans kärlek till nattklubbsbranschen och hans önskan att skapa minnesvärda upplevelser. Hans omfattande bakgrund inom att leda och producera högprofilerade evenemang gör honom till den perfekta personen för Berns Nightlife.

Så gör dig redo för en oförglömlig sommar på Berns Nightlife. Med Melker på plats kan du förvänta dig en blandning av kreativitet och energi som gör varje kväll extraordinär. Stockholms nattlivsscen står inför en rejäl uppgradering!

Angelo Rojas

Om du har besökt NEU i vintern har du säkert sett Angelo på golvet. Efter att ha börjat på NEU i september förra året, är Angelo Rojas nu redo att sätta de bästa sommar vibbarna på Berns Terrassen. Som klubbchef hjälper han till att sätta strategin för koncept, boka DJs, sätta DJ-scheman och organisera evenemang och aktiviteter. Han arbetar nära marknadsavdelningen för att säkerställa att de når rätt kanaler och är också på plats som stämningschef, vilket garanterar att det alltid är fest och att gästerna har en fantastisk upplevelse.

Angelo har ett decennium av erfarenhet i branschen, med början som bartender och arbetat på platser som NEU när det först öppnade, Sture Hof, Sturecompagniet, Wall, Spy Bar, Hell’s Kitchen och East. Han började också DJ:a på olika ställen och drev olika koncept, som Sundays på F12. Dessutom har han varit musikchef på Obaren, Lägenheten och Innergården.

När Angelo inte arbetar, fördjupar han sig i musik och utforskar sin passion för mat genom att besöka olika restauranger. Hans favoriträtt på Berns Asiatiska är sushin, särskilt sashimin, som han gärna kombinerar med en förstklassig Bloody Mary. Han rekommenderar två måste-besök: Surfers och Leijontornet.

När Angelo reflekterar över sin karriär, anser han att NEU (idag) och Lägenheten har varit hans roligaste projekt. Som musikentusiast var den bästa föreställningen han någonsin har bevittnat i Portimão, Portugal – en helt otrolig upplevelse. Hans drömgäst-DJ? Det skulle vara Raresh.

Med Angelos expertis och passion för både musik och event är Berns Terrassen redo att bli sommarens hetaste destination.

Berns Terrassen 2024

I sommar har Berns Terrassen genomgått en fantastisk makeover och ser bättre ut än någonsin. Atmosfären är fräsch, glad och mogen – den perfekta stämningen för de varma sommarkvällarna i Stockholm. Oavsett om du träffar vänner eller njuter av en sommarkväll ute, erbjuder Terrassen en inbjudande och chic miljö som passar alla tillfällen.

En av de mest spännande förändringarna är introduktionen av en helt ny cocktailmeny i baren. Skapad av expertmixologer, erbjuder denna meny ett urval av fantastiska fräscha drinkar designade för att glädja dina smaklökar. Från innovativa twistar på klassiska cocktails till exotiska nya skapelser, finns det något för alla. Föreställ dig att du sippar på en uppfriskande mojito eller en sofistikerad martini medan du njuter av den fantastiska utsikten över staden – ren njutning.

Oavsett om du är en återkommande gäst eller ett förstagångsbesökare, kommer Berns Terrassens makeover säkert att imponera. Kombinationen av en livfull men mogen atmosfär, läckra nya cocktails och det utökade Good Vibes AW-konceptet skapar den ultimata sommarresan. Så kom och besök oss på Berns Terrassen, där varje kväll kommer att vara fylld med skratt och musik och minnen som kommer att vara livet ut.

HÅLL DIG UPPDATERAD

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för
att få veta senaste nytt inom
Stureplansgruppen.


LADDA NER ENTR GROUP APPEN

Ladda ner appen för gäst lista och andra erbjudanden

app store google play