NOVEMBER THURSDAYS AT ATRIUM NOVEMBER THURSDAYS AT ATRIUM

ATRIUM

NOVEMBER TORSDAGAR

Vi är mycket stolta över att kunna meddela att November Thursday-serien återvänder till Atrium. För tredje året i rad kommer denna serie att lysa upp dansgolven med elektriska beats varje torsdag under hela november. Den imponerande uppställningen består av fem extraordinära internationella DJ:s: Alex Wann, Marten Lou, Norte Dame, Cassian och Mont Rouge. Atrium är redo att ge dig den musikupplevelse som Stockholm längtat efter.

 

Vi inleder serien EP 1 med ingen mindre än Alex Wann den 2 november. Alex Wann är känd för sina elektrifierande mixar, som inkluderar hits som ”Nana” av Peggy Gou, och har en otrolig förmåga att sätta dansgolvet i rörelse med sina pulserande beats.

 

Efterföljt av EP 2, den 9, är Marten Lou redo att maxa Atriums elektriska atmosfär. Denna Paris-baserade DJ är känd för sin förmåga att få atmosfären att stiga till oöverträffade höjder och har fått erkännande från etablerade artister i branschen, som Keinemusic och Naomi Sharon.

 

Notre Dame kommer definitivt att lysa upp rampljuset för EP 3 den 16. Den franske DJ:n och musikern påbörjade sin resa i början av 2010-talet. Med en unik inriktning på att blanda cinematisk och klassisk musik i sina elektrifierande beats är Notre Dame redo att leverera en mix av groovig stämning till den elektriska genren.

 

Den Grammy-belönade australiensiska DJ:n och producenten Cassian kommer att ta täten på EP 4 den 23. Cassian har blivit en av de mest eftertraktade profilerna för melodic house- och techno-scenen. Efter att ha producerat mixar tillsammans med RÜFÜS DU SOL, Hayden James och Dom Dolla, för att bara nämna några, är Cassian här för att få Atriums dansgolv att sväva som ingen annan.

 

Slutligen avslutar vi November Thursdays EP 5 med den hyllade trion Mont Rougue från Genève. Mont Rouge bildades av de tre musikerna och DJ:s Jubesp, Eszco & Øby, med en passion för Afro house-genren är trion här för att avsluta serien den 30 november.

 

Upplev oförglömliga Novemver Thursdays på en resa igenom musikens värld med oss, som kommer att lämna ett outplånligt spår i din nattlivs upplevelse på Atrium.

 

Ladda ner vår ENTR Group-app för gästlistor och kommande nyheter.

HÅLL DIG UPPDATERAD

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för
att få veta senaste nytt inom
Stureplansgruppen.


LADDA NER ENTR GROUP APPEN

Ladda ner appen för gäst lista och andra erbjudanden

app store google play