NUET X CAMELPHAT NUET X CAMELPHAT

8 MARCH NEWS

NUET x CAMELPHAT

FREDAG 5 APRIL

BILJETTER

Dave Whelan och Mike Di Scala, de talangfulla DJ:erna bakom namnet CamelPhat, inledde sin musikaliska resa i Liverpool. De har gjort sig kända med låten ‘Cola’, som inte bara har blivit en stor hit utan också nominerats till en Grammy för Best Dance Recording kategorin år 2017. Med sin framgång har CamelPhat etablerat sig på världskartan inom underground techno-genren, där ‘Cola’ nådde topp 17 på UK Singles Chart och genererade miljontals streams.

CamelPhat valde sitt namn med en ambition om att skapa tio speciella låtar som var helt olika allt annat, oberoende av skivbolagens eller kommersiella intressens påverkan. Whelan och Di Scala, som en dynamisk duo, har också skapat flera remixar och bootlegs under olika alias såsom The Bassline Hustlers, Men from Mars och Da Mode. Ett av deras tidiga släpp är singeln ”Shot Away” från 2006, utgiven genom All Around the World under namnet Pawn Shop. Låten, som baseras på samplingar från ”Gimme Shelter” av The Rolling Stones, nådde plats 100 på den brittiska singellistan. Genom åren har duon även uppträtt på prestigefyllda scener som Afterlife, tillsammans med Tale of Us.

NUET är redo att bjuda in till ännu en minnesvärd kväll och erbjuda en av de största musikupplevelserna på svensk mark tillsammans med CamelPhat. För att göra kvällen ännu mera grym har NUET även bjudit in en av Stockholms hetaste namn just nu, LAYER J som kommer öppna stora dansgolvet innan duon från Liverpool går på.  

Missa inte chansen och säkra dina biljetter idag.

SETTIDER, THE BALLROOM
22-01 – Layer J
01-03 – CAMELPHAT

SET TIDER, NEU
22-05 – TBA

20 år 

HÅLL DIG UPPDATERAD

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för
att få veta senaste nytt inom
Stureplansgruppen.


LADDA NER ENTR GROUP APPEN

Ladda ner appen för gäst lista och andra erbjudanden

app store google play