PATRICE BEHRAD: JOINS AS NIGHTCLUB MANAGER AT V***** PATRICE BEHRAD: JOINS AS NIGHTCLUB MANAGER AT V*****

PATRICE BEHRAD

Ansluter som Nattklubschef på V*****

Med rötterna i Skåne och en mångskiftande erfarenhet från internationella evenemangsscener såsom Formula 1, ansluter nu Patrice till rampljuset som nattklubbschef på V*****.

 

Berätta mer om dig själv, Patrice. Vem är du?

 

Jag är född och uppvuxen i Skåne, men under de senaste två åren har jag kallat Stockholm för mitt hem. Min passion för evenemang sträcker sig från nattklubbar i Köpenhamn till storslagna internationella scener som F1 på platser som Singapore, Abu Dhabi och USA. Jag har även arbetat mycket med internationella klienter och kända profiler, där jag har introducerat dem till Stockholms hjärtslagande nattliv.

 

Beskriv din roll som nattklubbschef på V*****

 

Som nattklubbschef är mitt huvudfokus att sätta V***** på kartan och se till att varje gäst känner sig viktig. Att skapa en personlig och minnesvärd upplevelse för varje besökare är avgörande. Att arbeta med ett engagerat team är nyckeln till en framgångsrik arbetsvecka.

 

Vilka är dina intressen utanför arbetslivet?

 

Min passion för mat leder mig ofta till Stockholms gastronomiska värld, särskilt när det kommer till sushi och asian-fusion. Berns Asiatiska och Asian Post Office är två platser jag varmt rekommenderar för en utsökt matupplevelse. Utöver det är jag djupt intresserad av finans- och techbranschen.

 

Vad får man inte missa på V***** under vintern?

 

Under vintern har vi utökat öppettiderna från 23-03 påtorsdagar under december månad, med start den 7 december. Avsluta gärna 2023 på ett minnesvärt sätt genom att fira nyårsafton på V*****! Vi rekommenderar starkt att besökare bokar bord för att få en exklusiv service och skapa oförglömliga minnen under kvällen. Vår strävan är att varje besök ska överträffa förväntningarna och skapa en magisk atmosfär.

 

Slutligen, vilka topp 3 drinkar ska vi beställa vid baren?

 

Jag skulle starkt rekommendera våra gäster att prova följande tre fantastiska drinkar på V*****: Espresso Martini, Amaretto Sour och Whisky Sour. För de mest skräddarsydda och bästa rekommendationerna, fråga gärna vår bartender Robin.

HÅLL DIG UPPDATERAD

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för
att få veta senaste nytt inom
Stureplansgruppen.


LADDA NER ENTR GROUP APPEN

Ladda ner appen för gäst lista och andra erbjudanden

app store google play