SUMMER AT WALL X WALL SUMMER AT WALL X WALL

SUMMER AT WALL

X WALL

Den 8 maj öppnade WALL sina dörrar för sommarsäsong med stil, och vilken kväll det var! Nattklubben var full till brädden, fylld av energi och spänning när gästerna njöt av en oförglömlig kväll. Dansgolvet var i full gång, pulserande med rytmerna från levande bongotrummor och fantastiska dansuppträdanden som fick alla att ställa sig upp.

Men det var inte bara underhållningen som gjorde kvällen speciell. Tack vare sponsorerna Patron och Grey Goose njöt gästerna av svalkande drinkar som kompletterade den stämningsfulla atmosfären.. Denna premiärkväll fångade verkligen essensen av sommaren mitt i hjärtat av Stockholm. Om du missade det, oroa dig inte – det finns fler oförglämliga kvällar väntar på WALL.

MÖT TEAMET BAKOM WALL THURSDAY

Nu ska vi prata om torsdagarna på WALL. Vi är glada att få presentera teamet som kommer att förvandla dina torsdagskvällar: Fredrik, Daniel, Patrice, Albin och Marco. Teamet är drivkraften bakom WALL Thursdays, och deras mål är att ta ditt nattliv, mitt i veckan till nya höjder.

 

Varför vänta till helgen för att ha kul? Torsdagar på WALL har allt – fantastisk musik, en energisk publik och en atmosfär som alltid är elektrisk. Kom och upplev hur detta fantastiska team gör torsdagskvällarna till veckans höjdpunkt.

WALL WEDNESDAY

Om du vill bryta av arbetsveckan med något speciellt, måste du kika in WALL Wednesdays. I sommar arrangerar Vicktor och Balthazar de ultimata mitt-i-veckan-festerna på vår öppna takterrass, och de får inte missas. Oavsett om du är lokalbo eller bara på besök, skriva upp WALL i din kalender din kalender för WALL. Det är din chans att njuta av Stockholms bästa nattliv och skapa fantastiska minnen varje helg denna sommar.

THE WALL MAG

Låt oss presentera: THE WALL MAG – en digital magazine som ger de bästa insikterna och nyheterna från WALL denna sommar. Läs om kommande DJ-bokningar och evenemang. Varje issues släpps på Instagram och är skapad för att ge dig en försmak av vad WALL har att erbjuda hela sommaren.

 

WALL har kickat igång sommarsäsongen med en smäll, och vi har precis börjat. Från vår spektakulära premiärkväll till de spännande veckoevenemangen som står på tur, händer det alltid något på WALL.

Håll ett öga på våra sociala medier och vår webbplats för de senaste uppdateringarna och evenemangsannonseringarna. Håll dig uppdaterad och följ med oss för en sommar fylld med oförglömliga nätter. Vi ses på WALL!

HÅLL DIG UPPDATERAD

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för
att få veta senaste nytt inom
Stureplansgruppen.


LADDA NER ENTR GROUP APPEN

Ladda ner appen för gäst lista och andra erbjudanden

app store google play