Atrium
Torsdag - Lördag 22:00 - 03:00

ATRIUM

Atrium, erkänt som en av Sveriges mest traditionella och ikoniska nattklubbar, är verkligen en oöverträffad miljö. Dess distinkta charm förstärks av sekelskiftesarkitekturen och imponerande takhöjd, vilket skapar en atmosfär som är både storslagen och välkomnande. Belägen på bottenvåningen i det berömda Sturecompagniet mitt i stadens hjärta, erbjuder Atrium en betagande nattklubbsupplevelse.

Klubben är designad för att tillgodose en mängd olika smaker och stämningar, med en livlig Mainfloor där energin är elektrisk, idealisk för dem som älskar att dansa och fördjupa sig i nattlivet. För gäster som önskar en mer nedtonad miljö erbjuder Magnumbaren en avslappnad atmosfär där man kan njuta av samtal över väl tillverkade cocktails.

Musikutbudet på Atrium är en sofistikerad blandning av techno och house, noggrant utvalt för att förhöja den unika miljön och säkerställa en oförglömlig kväll. Denna mix av klassiska och samtida stilar garanterar att varje besök är fyllt med rytmiska beats som ekar långt in på natten.

Oavsett om du är lokalboende eller besökare lovar Atrium en unik upplevelse som kombinerar lyx, historia och modernt nattliv under ett och samma tak.

HÅLL DIG UPPDATERAD

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för
att få veta senaste nytt inom
Stureplansgruppen.


LADDA NER ENTR GROUP APPEN

Ladda ner appen för gäst lista och andra erbjudanden

app store google play