Le! Cocktail

LE! COCKTAIL

På Le! Cocktail, som är beläget på mellanvåningen i det välkända Berns nattklubbar, erbjuder vi en levande och inbjudande atmosfär där du kan festa med utsökta drinkar och dansa natten lång till nostalgiska melodier. Le! Cocktail är den ultimata destinationen för de som söker en livlig utekväll med en fantastisk blandning av musik och atmosfär.

Vår lokal är specifikt designad för att förhöja din nattklubbsupplevelse. Här är luften laddad med de bästa mixarna av Pop och R&B, vilket garanterar att det alltid finns en rytm att röra fötterna till. Ljudsystemet är av toppklass, perfekt inställt för att leverera ett klart och upplyftande ljud som kompletterar musikens rytmiska puls.

På Le! Cocktail är varje detalj noggrant utvald för att skapa en minnesvärd kväll. Vår bar är välfylld med ett brett sortiment av premium-sprit och innovativa cocktails, tillagade av skickliga bartenders som brinner för att mixa den perfekta drinken för varje gäst. Oavsett om du är sugen på en klassisk cocktail eller något mer avantgardistiskt har vår meny något att fresta dina smaklökar med.

Inredningen på Le! Cocktail kombinerar modern chic med inslag av klassisk glamour, vilket gör det inte bara till en plats för att synas och ses, men också en plats där man kan njuta av kärnan i en god utekväll. Oavsett om du börjar din kväll hos oss eller letar efter den perfekta avrundningen på din natt, lovar Le! Cocktail en livlig och oförglömlig upplevelse vid varje besök.

HÅLL DIG UPPDATERAD

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för
att få veta senaste nytt inom
Stureplansgruppen.


LADDA NER ENTR GROUP APPEN

Ladda ner appen för gäst lista och andra erbjudanden

app store google play