NEU
Fredag & Lördag 00:00 - 05:00

NEU

Denna nattklubb är en fristad för entusiaster av elektronisk musik, där dans, kraftfulla ljud och laserljus skapar en upphetsande atmosfär. Klubben är dedikerad till att visa upp techno i alla dess former och erbjuder ett brett utbud av framträdanden från både lokala talanger och internationellt kända akter. Med kapacitet att underhålla upp till 300 gäster har klubben Nordens främsta ljudsystem, konstruerat för att betjäna en publik på 1000, vilket garanterar att varje slag och basdropp upplevs med oöverträffad klarhet och kraft.

Klubbens toppmoderna lasershow är perfekt synkroniserad med musiken, vilket förhöjer den fördjupande upplevelsen. Dessa dynamiska visuella framträdanden, i kombination med de pulserande rytmerna från techno, skapar en fängslande miljö som lockar dans- och musikälskare. Oavsett om du är ett fan av klassiska techno-beats eller det senaste inom elektronisk dansmusik erbjuder denna nattklubb ett rikt urval av framträdanden som tilltalar alla smaker.

Utöver sina vanliga kvällar arrangerar klubben ofta specialevenemang med toppinternationella DJs och producenter, vilket gör den till en central plats i den elektroniska musikscenen. Klubbens engagemang för kvalitetsljud och spektakulär underhållning gör den till en framstående etablering, där varje natt erbjuder en unik och oförglömlig upplevelse för dess besökare.

HÅLL DIG UPPDATERAD

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för
att få veta senaste nytt inom
Stureplansgruppen.


LADDA NER ENTR GROUP APPEN

Ladda ner appen för gäst lista och andra erbjudanden

app store google play