WALL
ONSDAG - LÖRDAG 23-03

WALL


Med sitt hemliga läge på toppen av Sturegallerian erbjuder VIP-klubben Wall en stadsö som är oöverträffad i Stockholm. Denna exklusiva klubb är genialiskt placerad över stadens pulserande gator, vilket ger en unik utsiktspunkt där besökare kan uppleva Stockholms vibrerande energi från en lugn och upphöjd tillflyktsort.

Wall är en integrerad del av det berömda Sturecompagniet, känt för sin sofistikerade atmosfär och elitklientel. Denna koppling förstärker dess rykte som en plats för prestige och exklusivitet. Klubben i sig är en säsongsbetonad pärla, som endast öppnar sina dörrar under sommarmånaderna, vilket gör varje besök till en eftertraktad och speciell händelse.

Designen på Wall Club är både chic och intim, med en inredning som balanserar modern estetik med bekväm lyx. Den utomhus delen är särskilt tilltalande, med elegant sittplatser och frodig grönska som omvandlar den till en perfekt gömställe mitt i staden. Gäster kan njuta av välkomponerade cocktails och premiumdrycker under bar himmel, ackompanjerade av mjuk loungemusik eller live-DJ-sets som perfekt kompletterar den avslappnade men sofistikerade atmosfären.

Walls exklusivitet förstärks ytterligare av dess privata ingång och strikta gästlista, vilket säkerställer att varje kväll förblir diskret och exklusiv. Denna selektiva approach bidrar till att bibehålla en atmosfär av integritet och lyx, vilket lockar till sig kändisar och societetspersoner som söker en fristad från allmänhetens ögon.

I grund och botten är Wall Club inte bara en plats för att synas och ses; det är en fristad som erbjuder en unik blandning av avkoppling och social prestige, vilket gör den till en verkligen oöverträffad lokal i Stockholms sommarnattliv.

HÅLL DIG UPPDATERAD

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för
att få veta senaste nytt inom
Stureplansgruppen.


LADDA NER ENTR GROUP APPEN

Ladda ner appen för gäst lista och andra erbjudanden

app store google play