SARAH KLANG: På Berns
29 april News

SARAH KLANG: På Berns

Den 23 april klev Sarah Klang upp på Berns scene.

Den 23 april gästade Sarah Klang Berns, med en utsåld konsert gjorde hon ett återbesök den 24 april. Det var en fantastisk stämning och fansen var förväntansfulla då konserten har blivit framskjuten ett flertal gånger på grund av covid-19.

Med en grammis i bagaget och 296 251 lyssnare i månadaden på Spotify har Sarah Klang inte bara fått fans i Sverige, utan hon har fans över hela världen och alla har förtrollats av hennes melankoliska pop och americana sound. Texterna handlar om hennes obotliga hjärtesorg, senaste albumet ”Virgo” släpptes den 7 maj 2021.

Efter ett flertal framflyttningar av konserten på grund av covid-19 kunde äntligen Sarah Klangs efterlängtade konsert gå av stapeln. I lördags den 23 april intog Sarah stora scenen i Berns Salonger, då lördagens föreställning dessutom blev slutsåld trots framflyttningarna gjorde hon en extra spelning på söndagen. Konserten var magisk, hon var magisk och det var en magisk miljö att se henne i. Mellan låtarna hade hon ett mellansnack som kändes väldigt naturligt och äkta, vilket publiken älskade.

”Hennes musik tillsammans med hennes närvaro på scenen känns förtrollande”
-Besökare på konserten som vill vara anonym

”Att höra dig ikväll var speciellt. Mycket fint och samtidigt lite smärtsamt. En del av det begravda väcktes till liv och en del gamla sår fick äntligen läka. Det var fint. Tårarna rann lite ibland.”
-Elvira Lindqvist

Anmäl dig till vårat Nyhetsbrev för att få veta senaste nytt inom Stureplansgruppen.

* indicates required


X