WHAT A VIEW 2024: Första Artists Release
16 februari News

WHAT A VIEW 2024: Första Artists Release

Tillbaka för tredje året i rad, What A View är festivalen där Stockholms sommarrytmer kommer verkligen vakna till liv.

Allt händer vid det historiska Münchenbryggeriet, med Stockholms bästa utsikt. Presenterad av Sven Studio kan vi se fram emot en tvådagarsfestival fylld med härliga blandningar av house- och technomusik. Den 14-15 juni förvandlar What A View dina sommarkvällar till något alldeles speciellt.

Se vilka artister som kommer att göra What A View till årets event. Första Artists Release, är lineup bestående av Folamour, Studio Barnhus All-Stars, Julia Sandström och Nassim Mehran.

Folamour

Folamour kommer tillbaka till Stockholm! Missade du hans fullsatta spelning på Berns så har du nu chansen igen. Efter att ha tagit världen med storm med sitt set på Boiler Room, har Folamour spridit sin magi från Sonàr till Tomorrowland. Nu tar han scenen för att fylla Stockholms natt med sina beats.

Studio Barnhus All-Stars

Studio Barnhus är hjärtat och själen i Stockholms unika techno scen, och de laddar för att ge oss något extraordinärt. Det är inte varje dag vi får se detta kollektiv leverera ett set i sin hemstad, och de har något speciellt bara för oss på What A View. Var beredd på det oförutsedda och ladda upp för en show som är både varierad och livfull.

Julia Sandström

Med rötter i Stockholm och erfarenheter från Los Angeles, tar Julia Sandström med sig världens rytmer hem. Hennes musik blandar tribal, latin och melodisk house med en touch av blues. Julia inför en ny dimension på What A View, där dansgolvet ekar av världens rytmer. Hennes comeback i Stockholm är början på en oförglömlig natt.

Nassim Mehran

Nassim Mehran gjorde sitt första framträdande på What A View under efterfesten det första året. Nu kliver hon upp på den stora scenen för att leverera sitt set utomhus. Med 15 års erfarenhet på Stockholms elektroniska musikscen har hon, som DJ, producent och klubbarrangör, alltid bidragit med energifyllda och unika housemixar. Hon är hjärnan bakom den framstående klubben Projekt Panorama i Stockholm. Och har varit förband åt namn som Sébastien Legér och Ellen Allien, samt många andra internationella stjärnor.

 

Följ What A View på Instagram och Facebook för att inte missa fler Artists Release och nyheter!

 

Instagram Facebook

 

Säkra din plats nu med en tvådagarsbiljett till Stockholms bästa festival för house- och technomusik.

Anmäl dig till vårat Nyhetsbrev för att få veta senaste nytt inom Stureplansgruppen.

* indicates required


X