BLACK COFFEE BLACK COFFEE
MAJ 31, 2024

BLACK COFFEE

X NUET

Black Coffee, född Nkosinathi Innocent Maphumulo, har sedan starten av sin karriär i början av 2000-talet, etablerat sig som en kraftfull influens i den internationella musikvärlden. Hans unika stil, som blandar djup house med afrikanska rytmer, har gjort honom till en favorit på dansgolv över hela världen. Hans musikaliska resa började på Technikon Natal där han studerade musikteori, vilket lade grunden till hans tekniska skicklighet och kreativa stil.

Hans inflytande sträcker sig bortom hans studioarbete. Black Coffee har framträtt på några av världens mest ansedda scener och festivaler inklusive Coachella och Tomorrowland, samt etablerat en framträdande närvaro i Ibiza, en av världens huvudstäder för elektronisk dansmusik. Hans residens på Hï Ibiza Theatre är särskilt anmärkningsvärt, lockande tusentals besökare varje år.

Black Coffee är också känd för sina samarbeten med andra stora artister. Hans arbete sträcker sig över flera genrer och inkluderar samarbeten med internationella stjärnor som Drake, David Guetta, och Usher, vilket illustrerar hans breda musikaliska räckvidd och förmåga att sammanföra olika musikaliska traditioner till något helt unikt.

Stockholm har haft nöjet att välkomna Black Coffee tidigare, med minnesvärda framträdanden på Berns och ’What A View’ evenemanget förra sommaren. Denna gång på Fållan, med sin största spelning i Sverige någonsin, lovar Black Coffee att höja ribban ytterligare.

Missa inte chansen att uppleva en av de mest innovativa och respekterade DJ:n inom modern elektronisk musik. Säkra din biljett idag och var del av en episk natt med NUET.

Vi förbehåller oss rätten att göra eventuella ändringar.

Age: 20 year.

BILJETTER
21:00-23:00 - TBA 

23:00-01:00 - TBA 

01:00-03:00 - BLACK COFFEE

HÅLL DIG UPPDATERAD

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för
att få veta senaste nytt inom
Stureplansgruppen.


LADDA NER ENTR GROUP APPEN

Ladda ner appen för gäst lista och andra erbjudanden

app store google play