BALTHAZAR WIIDH: New club manager at Atrium BALTHAZAR WIIDH: New club manager at Atrium

BALTHAZAR WIIDH: Ny klubbchef på Atrium

För några månader sedan valde vi att byta namn på nattklubben Sturecompagniet till Atrium men behålla Sturecompagniet som ett samlingsnamn för hela huset – Wall, V***** och Hell’s Kitchen. Balthazar Wiidh blir nu ny klubbchef tillsammans med Albin Winterhagen. Vi träffade Balthazar för att lära känna honom bättre samt få all info om vad som kommer att hända på Atrium framöver.


Balthazar är uppvuxen i Stockholm och har senaste året arbetat med flera välkända klubbar i Stockholm och Visby.

Berätta, vad kommer hända framöver på Atrium? 

  •  Jag vill sätta en tydlig profil på Atrium så att gästerna vet vad de kan förvänta sig när de kommer till oss. Det kommer att vara musik med mycket energi, modern clubmusik med elektroniska inslag och klassisk house. Vi kommer även att styra ett flertal event inom den närmaste tiden för att etablera varumärket. Vi har en av de vackraste och mest anrika lokalerna bland Stockholms nattklubbar vilket vi måste utnyttja.

Du blir  kollega med Albin Winterhagen, hur känns det?

  • Att jobba tillsammans med Albin kommer bli riktigt roligt. Han är extremt social, har ett bra kontaktnät och sprider bra energi. Jag tror att vi kommer bli en otroligt bra duo.

Hur ser din optimala utekväll ut?

  • Gärna middag på Supper för att sedan gå till Tjalans några meter bort för att komma i stämning. Efter någon Fernet Mentha eller Vodka Russian är det dags att bege sig till Sturecompagniet. Jag börjar alltid på Atrium givetvis, sen checkar jag läget på Wall och hälsar på kollegorna. Tillbaka till Atrium, är jag pigg vid 03 så avslutar jag stenhårt inne på Hell’s Kitchen.

Slutligen, berätta något vi inte vet om dig?

  • Något som kanske chockar många är att jag är en morgonmänniska. 07.00 ringer klockan de flesta dagar. Även om jag har jobbat sent  så går jag sällan upp efter 10.00. Sen älskar jag att laga mat. Om jag är duktig eller inte får ni fråga min tjej om…

HÅLL DIG UPPDATERAD

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för
att få veta senaste nytt inom
Stureplansgruppen.


LADDA NER ENTR GROUP APPEN

Ladda ner appen för gäst lista och andra erbjudanden

app store google play