LINDA CARTER LINDA CARTER

LINDA CARTER

Vi har träffat Linda Carter som sedan några månader tillbaka är nattklubbschef på Berns. Linda är född och uppvuxen i Stockholm men lämnade huvudstaden för Göteborg vid 11 års ålder.  Linda började arbeta i garderoben på Push efter gymnasiet och efter det har hon varit nattklubbschef på flera klubbar i Göteborg. Häng med när vi får reda allt från sommarens hetaste fester till vad hon helst gör en ledig dag.

 

Vad fick dig att flytta tillbaka till Stockholm?

Jag tror verkligen att allt händer av en anledning, några dagar innan jag skulle flytta till Dubai så fick jag ett erbjudande att komma upp till Stockholm och jobba. Det var den kortaste flytten utomlands jag gjort, direkt från Arlanda till Berns! Och bra blev det!

 

Hur ser en typisk arbetsvecka ut för dig och vad tycker du är det absolut roligaste med ditt jobb? 

En stor del av vårt jobb är planering där vi sitter med olika typer av events vi vill göra, så det sysslar jag med. Utöver det så är jag out and and about på veckorna. Nu känner jag att jag är lite “ny” i Stockholm, så det är viktigt och kul att vara ute och mingla på olika happenings. Är det något event så hittar ni mig där.

 

För den som inte har besökt Berns , hur skulle du bäst beskriva upplevelsen? 

Det finns verkligen allt. Det jag gillar mest är att vi når ut till så många med vårt koncept. Det finns nästintill alla musikstilar på de olika dansgolven. Du kan beställa hotshots i var shotbar, höra grym musik i bra kvalité som påminner dig om dina bästa festivalminnen på LE, stå på Terrassen och dricka drinkar och se solen nästan gå upp. Nu är NEU stängt för säsongen men det är en upplevelse som knappt går att beskriva med ord! Verkligen en unik klubb i klubben.

 

Något som händer i sommar som vi inte får missa? 

PRIDE! Det är alltid kul med happenings men Pride är något extra. Människor kommer tillsammans på ett helt annat sätt som jag älskar att se. Sen så har vi har Drag Party i stora salongen den 5e augusti, det får man absolut inte missa! 

 

Du har varit med om många år i branschen. Berätta om ditt bästa minne! 

Åh, jag kan inte välja, det är så många… Men i stora drag tror jag att det måste vara all energi man får av alla fantastiska gäster! Att kunna vara stolt varje dag över att leverera en produkt tillsammans med grymma kollegor som gäster vill komma tillbaka till.

 

Har du något sämsta minne?
Ja, absolut. Jag ramlade ner från den längsta trappan framför alla gäster och kollegor på en klubb i Göteborg, en riktig kullerbytta i en jättekort klänning. Det var inte toppen. Men man får inte ta sig själv på ett så stort allvar. De fick något att skratta åt. Detta var typ 3 år sedan och jag kan lova att jag har kvar blåmärken. 

 

Göteborg eller Stockholms uteliv?

Detta kommer att chocka många, men helt ärligt, Stockholm. Det finns en helt annan typ av mentalitet här, man orkar mer här. Staden är mer levande och då blir nog folket det också!

Det tycker jag är sinnes.

 

Vad gör du helst en ledig dag? 

Privat är jag sjukt introvert, vilket typ chockar mig själv. Jag älskar min egentid och läser gärna böcker, håller på med hästar och en drömdag för mig  är helt klart i stallet och naturen. Älskar kontrasten mot mitt jobb. 

 

Vem är din favoritperson inom branschen?

Sabri och Mira är min lilla familj, så de måste komma på delad första plats. Men Omid är GRYM, så härlig personlighet och ett riktigt fenomen. Han bara ÄR Omid.

 

Slutligen, hur ser din optimala helg ut? 

Först och främst, sovmorgon!!  Sen älskar jag en riktig go-middag på helgerna, just nu är min guilty pleasure vodkapastan på L’Avventura och köttet på Toulou. På lördagar är man ju lite segstartad, högst upp på min to do-list just nu är vin och schack på Svarta hästen! Berns är så stort hus så där är jag hela kvällarna, det är där ni hittar mig. Nu när Neu är stängt som annars stänger 05, händer det att man kan hitta mig fulsjunga till en Håkan Hellström låt på Spybar. 

HÅLL DIG UPPDATERAD

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för
att få veta senaste nytt inom
Stureplansgruppen.


LADDA NER ENTR GROUP APPEN

Ladda ner appen för gäst lista och andra erbjudanden

app store google play