Svarta Hästen
Sommarstängt till den 2:a Augusti, glad sommar!

SVARTA HÄSTEN

Utveckla dina schackfärdigheter med personlig tränare på Svarta Hästen, en unik social klubb som förenar det intellektuella utmaningen i schack med den härlig njutningen av vinprovning. Belägen på bottenvåningen i Arnoldshuset, erbjuder denna banbrytande lokal en lugn miljö för både nybörjare och erfarna spelare att slipa sina färdigheter.

På Svarta Hästen kan du delta i en schackmatch medan du håller i ett noggrant utvalt glas vin, vilket gör varje drag till en minnesvärd upplevelse. Vi är stolta över att vara Sveriges första vinbar som är dedikerad till schackentusiaster, och erbjuder en avslappnad miljö där strategi och fritid möts.

Upptäck vår exklusiva vinlista som visar en mångfald av lokala och internationella alternativ, varje noggrant utvalt för att komplettera din schackupplevelse. Oavsett om du siktar på att förbättra dina taktiska färdigheter eller bara njuta av några lugna rundor, erbjuder Svarta Hästen den idealiska bakgrunden. Som en social klubb främjar vi en gemenskapskänsla där likasinnade kan samlas, spela och fira varje schackmatt med en festlig skål.

HÅLL DIG UPPDATERAD

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för
att få veta senaste nytt inom
Stureplansgruppen.


LADDA NER ENTR GROUP APPEN

Ladda ner appen för gäst lista och andra erbjudanden

app store google play